Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-09@10:12:27 GMT

مبارزه با شپش سر با درمان های طبیعی

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۲۵۰۵

مبارزه با شپش سر با درمان های طبیعی

رکنا: با این راهکارها شپش موی سر را از بین ببرید.

شپش سر یک مشکل رایج در میان کودکان است ؛یک کودک شپش می گیرد و سپس ناگهان همه شپش سر می گیرند. بنابراین مهم است که اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم و چند درمان طبیعی خانگی را داشته باشیم و انجام دهیم ، در این بخش به برخی از درمان های سرکه اشاره کرده ایم،با وجود بوی قوی اش، سرکه ماده ای عالی برای از بین بردن شپش است، شما همچنین می توانید قدرت آن را با مواد دیگر بیشتر کنید؛ درمان های طبیعی مبارزه با شپش سر بدون استفاده از محصولات شیمیایی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما آنها را با مواد دیگری مانند رزماری، اسانس روغن چای، سیر، اوکالیپتوس و روغن نارگیل ترکیب می کنیم.

شپش سر یک مشکل رایج در مدارس است زیرا آنها از طریق تماس فیزیکی به راحتی در میان کودکان پخش می شوند ،این انگل های کوچک به پوست سر حمله می کنند و خون سر را تغذیه می کنند که باعث خارش زیادی می شود در نتیجه، اگر می دانید که کودکی در مدرسه شپش سر دارد، باید اقدامات پیشگیرانه ای را انجام دهید.بسیاری از محصولات و شامپو های مختلفی برای مبارزه با شپش سر وجود دارد با این حال، اکثریت آنها از مواد شیمیایی تشکیل شده و همیشه کارایی ندارند از سوی دیگر، بسیاری محصولات طبیعی وجود دارند که می توانیم به وسیله آنها از شر شپش سر بدون عوارض جانبی منفی برای پوست سر یا سلامتی Health خلاص شویم.

درمان هایی برای شپش سر با سرکه:

پایه برای همه این درمان ها سرکه است، محصولی که می تواند برای بسیاری از مشکلات سلامتی را رفع کند و همچنین در تمیز کردن محصولات استفاده می شود با این حال، چیزی عالی در مورد سرکه، که بر خلاف محصولات شیمیایی است، این است که تخم گذاری روی پوست سر را متوقف می کنند علاوه بر این، سرکه یک ضد عفونی کننده بزرگ و تنظیم کننده ph است. بسیاری از مردم از آن به عنوان یک نرم کننده خانگی استفاده می کنند، زیرا موها را براق و نرم می کند ؛ برای مبارزه با شپش سر، می توانید از سرکه سیب یا انواع دیگر آن استفاده کنید البته بهتر است که طبیعی باشد، نه سرکه پاستوریزه و یک نکته این که، تمام روش های درمانی زیر باید به وسیله آب رقیق شده باشند.

1. درمان شپش موی سر با سرکه و رزماری :

اولین درمان، و همچنین سنتی ترین درمان خانگی، سرکه رزماری است. شما می توانید آن را با استفاده از رزماری، که یک گیاه دارویی است و خواص آنتی سپتیکی دارد، خودتان بسازید. به این ترتیب، هنگامی که به آن نیاز دارید، می توانید درست کنید وهمچنین هرگز منقضی و خراب نمی شود.

مواد لازم:

2 لیوان سرکه (400 میلی لیتر)

2 تا 4 شاخه رزماری تازه

چگونه آن را تهیه کنیم:

هر دو ماده را داخل یک شیشه قرار دهید.

آن را خوب مهر و موم کنید و اجازه دهید تا یک ماه بماند .

می توانید آن را پس از یک ماه استفاده کنید، اما شما همچنین می توانید اجازه دهید تا بیشتر بماند و قوی تر شود.

2. درمان شپش موی سر با سرکه و روغن درخت چای :

روغن درخت چای یک محصول طبیعی است که شما همیشه باید آن را در کابینت خود داشته باشید. این روغن قدرتمند به مبارزه با انواع بیماری ها، ویروس ها، باکتری ها و قارچ ها کمک می کند. برای گرفتن نتیجه، این ماده را به شامپو خود برای عاملی پیشگیرانه اضافه کنید، و یا حتی برای درمانی فوری می توانید آن را با سرکه مخلوط کنید با این حال، ما باید به شما بوی بسیار قوی و تندش را هشدار دهیم.

مواد لازم؛

1 لیوان سرکه (200 میلی لیتر)

10 قطره روغن درخت چای

چگونه آن را آماده کنیم؟

هر دو مواد را مخلوط کرده و در یک بطری اسپری بریزید.

درست قبل از استفاده خوب تکان دهید.

3. درمان شپش با سرکه، سیر و اکالیپتوس:

یکی از درمان های خانگی که همیشه موثر است، سیر می باشد، یک آنتی بیوتیک طبیعی در عین حال، به علت بوی قوی اش مانند خواص آن، سیر یک مبارط عالی برای شدش ها است.در این مورد، شما می توانید روغن اکالیپتوس را اضافه کنید تا بوی سیر کمی کاهش یابد و اثرات آن حتی بیشتر هم شود.

مواد اولیه:

1 لیوان سرکه (200 میلی لیتر)

1 حبه سیر

10 قطره از روغن اکالیپتوس

چگونه آن را تهیه کنیم؟

سرکه را با سیر له کنید.

مخلوط حاصله را به خوبی هم بزنید و آن را در یک ظرف بگذارید.

روغن اوکالیپتوس را نیز اضافه کنید.

قبل از استفاده تکان دهید.

4.درمان شپش با سرکه و روغن نارگیل:

برای تهیه این درمان خانگی، باید سرکه و روغن نارگیل را مخلوط کنید. این روغن گیاهی به دلایل خواص خاص اش، در دنیا کم کم محبوب می شوند.

مواد لازم:

1 لیوان سرکه (200 میلی لیتر)

1/2 لیوان روغن نارگیل ( 100 گرم )

چگونه آن را تهیه کنیم:

هر دو مواد را باهم مخلوط کنید و آنها را در یک شیشه بریزید.

روغن نارگیل باید در درجه 23° جامد بماند.

خوب هم بزنید و قبل مصرف حتما تکان دهید.

5. درمان شپش با سرکه و نمک

مواد لازم

¼ فنجان نمک

¼ فنجان سرکه

روش:

نمک و سرکه را به طور کامل با هم مخلوط کنید.

ترکیب به دست آمده را به آرامی و روی تمام موها اسپری نمایید به طوری که تمام سطح موها مرطوب شود.

حالا یک کلاه روی سر خود قرار داده و 2 ساعت صبر کنید وبعد موهای خود را بشویید.

برای رفع شپش موهای سر کودک این روش را هر 3 روز یکبار تکرار کنید.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

فوری / دستگیری 3 پسر شیطان صفت در ارومیه + فیلم بی حیایی با دختر 12 ساله

دستگیری عروس و داماد خوش لباس در آبادان + عکس

میهمان منحرف به بچه دوست تهرانی اش هم رحم نکرد + عکس

اسامی کامل 9 مرد شیطان صفت اعدامی در فارس / آن ها در مقابل مردها  به 3 زن در باغ تجاوز کردند

حمله مادر به 2 پسر جوان که با دختر 12 ساله ارومیه ای بی حیایی کردند! + فیلم

تجاوز گروهی ساسان و 3 دوستش با فرانک در بی بی شهربانو + عکس

این مرد را دیده اید؟! / تماس بگیرید ! +عکس

زهرا برای تسلیم نشدن، رحیم را گاز گرفت!

این مرد بدبو را می شناسید؟! / او مخوف است! + عکس

شوهرم با دختر 16 ساله در آغوش هم بودند که من وارد خانه شدم !+ عکس

تجاوز به دختر 15 ساله پشت ماشین تشریفات + عکس

زن جوان با فریب شوهرش شب ها در خانه مجردی پسر همسایه همخوابی می کرد

نازنین شوهر داشت و نجیب بود اما آبرویش شیطانی رفت!

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سلامتی Health چای کابینت درمان شپش در مدارس طبیعی کاهش پسر شیطان صفت آب عکس دختر مرد فیلم آزار جوان زن پسر مادر خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی با هدف کسب مهارت‌های خودمراقبتی، پیشگیری و درمان با حضور معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و کولیوند پزشک عمومی مرکز جامع سلامت ارشاد، برای کارکنان دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

کولیوند در تشریح بیماری آسم و راه‌های درمان از جمله آموزش مداوم و مشارکت فعال این بیماران؛ به پرهیز از تماس با مواد آلرژی و حساسیت زا به ویژه دود سیگار و تعیین برنامه درمان دارویی پرداخت.

وی گفت: درمان موثر آسم احتیاج به تعاملی قوی بین تیم مراقبت، پزشک معالج، بیمار و اعضای خانواده بیمار دارد.

کولیوند در ادامه با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی که بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به آسم مبتلا هستند، گفت: از هر ۳۰ دانش آموز در یک کلاس ۲ یا ۳ نفر مبتلا به آسم است.

وی اظهار کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، مواد مغذی، ویتامین، مکمل و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند ابتلا به بیماری آسم را کاهش و در درمان موثر شود.

در ادامه این کلاس معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد: آسم یک بیماری التهابی طولانی مدت راه‌های هوایی ریه است که با نشانه‌های متغیر و عود کننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و انقباض نایچه که به راحتی تحریک می‌شود و مشخص می‌شود.

وی افزود: از علائم شایع و غیر اختصاصی این بیماری سرفه (به خصوص در شب)، خس خس سینه، تنگی نفس و گرفتگی سینه است که گاهی اوقات، تشخیص این بیماری را از سایر بیماری‌های تنفسی دشوار می‌کند.

معمر خاطرنشان کرد: غذاها، دارو، مواد شیمایی صنعتی، دود سیگار و مواد دخانی، استفاده از ادویه‌جات، فلفل و غذا‌های آماده و کنسروی، چاقی، هوای آلوده، ذرات گرد و غبار، مواد شیمیایی و بخار گاز‌های مضر موجود در محیط کار و عوامل حساسیت‌زای حیوانات نظیر پر و مو یا مدفوع حیوانات خانگی از علل مهم بروز یا تشدید علائم آسم است.

وی افزود: تایید تشخیص آسم بر اساس سه عنصر کلیدی (سابقه علائم متناوب و یافته‌های معاینات فیزیکی، نمایش محدودیت جریان هوای بازدمی ترجیحا" با اسپیرومتری و رد تشخیص‌های دیگر است.

معمر افزود: از اقدامات تشخیصی انجام رادیوگرافی قفسه سینه، اسپیرومتری (تست ریه)، تست آلرژی، تست‌های آزمایشگاهی آلرژی (RAST) و سی تی اسکن است.

گفتنی است، این کارگاه به مناسبت روز جهانی آلرژی و آسم روز ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد و در پایان به سئوالات کارکنان پاسخ داده شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق مواد مخدر در اردبیل/۷۰ کیلوگرم مواد کشف شد
  • ترشی پیاز و گوجه فرنگی خانگی با روشی ساده و فوری
  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!
  • هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + طرز تهیه
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • خواص درمانی آب سیب زمینی