Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@07:00:17 GMT

شپش سر کودکان: باور‌های اشتباه و درمان های غلط

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۰۷۸۰

شپش سر کودکان: باور‌های اشتباه و درمان های غلط

 روش‌های خانگی درمان شپش سر کودکان متعدد هستند؛ اما هیچ کدام به اندازه مراجعه به پزشک متخصص موثر نیست.

در این میان باور‌های غلطی هستند که کار درمان را سخت می‌کنند و باعث پایین آمدن روحیه بچه‌ها می‌شوند. در این مقاله با انواع باور‌های اشتباه درباره شپش سر و همچنین بعضی روش‌های شیمیایی نامناسب برای کودکان آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شپش سر کودکان و رعایت نکردن بهداشت

یکی از باور‌های غلط و قدیمی درباره شپش سر کودکان این است که این حشره تنها روی مو‌های کثیف و به علت رعایت نکردن بهداشت رشد می‌کند؛ اما این باور اشتباه است.

برای شپش‌ها فرقی نمی‌کند مو‌های بچه‌ها تمیز باشد یا کثیف، بلند باشد یا کوتاه، خیس باشد یا خشک. آن‌ها در هر شرایطی کارشان را انجام می‌دهند.

شپش‌ها ناقل بیماری هستند

اگر متوجه شدید مو‌های فرزندتان دچار شپش شده است، تمرکزتان را روی درمان آن بگذارید و از فکر کردن به مسائلی مثل اینکه شپش‌ها ناقل بیماری هستند، پرهیز کنید.

شپش‌ها باعث خارش می‌شوند و ممکن است منجر به التهاب پوست کف سر هم بشوند؛ اما خوشبختانه ناقل بیماری نیستند؛ بنابراین ترس از باور‌های غلط را به درمان شپش سر کودکان ترجیح ندهید.

شپش‌ها پرواز می‌کنند!

چنانچه شپش‌ها قدرت پرواز کردن داشتند، احتمالا الان بیشتر جمعیت زمین شپش داشتند.



خوشبختانه این موجودات نمی‌توانند از روی مو‌های کسی پرواز کنند و روی سر کس دیگری فرود بیایند؛ اما سرعت حرکتشان بسیار بالاست؛ بنابراین اگر هنوز درمان شپش سر کودکان را قطعی نکرده‌اید از داشتن فاصله نزدیک با آن‌ها خودداری کنید.

شپش‌ها شنا می‌کنند

بعد از باور غلط پرواز کردن شپش‌ها، نوبت به باور اشتباه آلوده بودن آب استخر به این موجودات است. خوشبختانه شپش‌ها نمی‌توانند در آب زنده بمانند.

به همین دلیل هم رفتن به استخر نباید باعث نگرانی‌تان شود؛ اما رعایت اصول بهداشتی در استخر ضروری است. به خصوص استفاده از شانه و حوله شخصی و شستن بدن بعد از شنا اهمیت زیادی دارد.

حیوانات خانگی ناقل شپش هستند

یکی از بحث‌های جنجالی چند سال اخیر مسئله ناقل بودن حیوانات خانگی است. تحقیقات نشان داده است که این حیوانات نقشی در انتقال شپش سر کودکان ندارند.

شپش از طریق انسان منتقل می‌شود و اگر فرزندتان به مدرسه می‌رود و هم‌کلاسی‌هایش شپش دارند، باید هر چه سریع‌تر درمان او را چه شروع کنید.

رنگ کردن موی بچه‌ها راه خوبی است

استفاده از رنگ مو، اکسیدان و دکلره برای از بین بردن شپش سر کودکان نه تنها راه حل موفقی نیست؛ بلکه ریسک حساسیت و بروز مشکلات پوستی و ریوی را به دنبال دارد.

پس لطفا سر خود دست به استفاده از مواد شیمیایی نزنید و برای مراقبت از موی کودکتان پیشگیری را جایگزین درمان کنید.   منبع: برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سلامت سلامت مو سلامت کودک شپش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۰۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامران در وزن ۸۶ کیلوگرم؛ بشنوید و باور کنید

دارنده ۲ مدال طلای پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی جهان در وزن ۹۲ کیلوگرم، تصمیم خود را برای حضور در وزن المپیکی گرفت.

به گزارش مشرق، تغییر وزن کامران قاسم‌پور طی این سال‌ها دردسرهای زیادی را برایش به دنبال داشته و تنها طی ۲ سالی که به ثبات وزنی در ۹۲ کیلوگرم رسیده بود، توانست بخشی از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خودش را با کسب ۲ طلای پیکارهای قهرمانی جهان به منصه ظهور برساند.

او در جام جهانی ۲۰۲۲ برای نخستین مرتبه و در دیدار فینال ایران و آمریکا به وزن ۹۷ کیلوگرم آمد و متحمل شکست برابر کایل اسنایدر شد. او برای حضور در المپیک به ناچار تصمیم گرفت، تغییر وزن بدهد و بازهم به یک وزن بالاتر رفت و تلاش خودش را داشت و باز هم مقابل این آزادکار آمریکایی شکست خورد تا امیرعلی آذرپیرا به عنوان گزینه نهایی این وزن برای پاریس برگزیده شود.

آذرپیرا در مسابقات قهرمانی کشور به عنوان مقام نخست رسید و در تورنمنت رنکینگ‌دار زاگرب با پیروزی برابر کایل اسنایدر صاحب گردن آویز طلا شد. جوان اول کشتی تهران با کسب سهمیه المپیک در مسابقات گزینشی المپیک آسیا در بیشکک قرقیزستان به طور رسمی نماینده ایران در المپیک پاریس شد.

در هفته‌های اخیر خبرهایی از احتمال برگزاری مسابقه انتخابی بین قاسم‌پور و یزدانی از سوی کادر فنی مطرح شد اما یزدانی با تصمیم فدراسیون اواسط خرداد ماه به رقابت‌های رنکینگ‌دار بوداپست اعزام خواهد شد و در صورت عملکرد مثبت مسافر پاریس خواهد شد. در صورتی که یزدانی نتواند نتیجه لازم را در مجارستان کسب کند آن زمان است که احتمال حضور کامران در پاریس پیش از گذشته خواهد بود.

پیگیری‌های حاکی از آن دارد که گلادیاتور ایرانی اکنون وزنی نزدیک به ۸۶ کیلوگرم دارد و منتظر چراغ سبز فدارسیون و عملکرد حسن یزدانی در مجارستان است. البته قاسم‌پور می‌تواند در مسابقات جهانی آلبانی در وزن غیرالمپیکی ۹۲ کیلوگرم روی تشک برود.

کامران قاسم‌پور ملی‌پوش کشتی آزاد ایران در مسابقات قهرمانی سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۱ موفق به کسب مدال طلا وزن ۹۲ کیلوگرم شد. وی در سال ۲۰۲۲ و در جهانی بلگراد با شکست جی‌دن کاکس آمریکا به یکی از قدرت‌های نوظهور جهان کشتی تبدیل شد. او در سال ۲۰۲۱ کاکس را در نیمه‌نهایی شکست داد و در دیدار نهایی نیز موفق شد مقابل ماگومد قربان‌اف از روسیه با نتیجه ۸ بر ۴ به پیروزی برسد و نخستین طلای جهانی خود را ضرب کند.

قاسم‌پور در صورت حضور در وزن ۸۶ کیلوگرم باید در چرخه انتخابی مصاف سختی با حسن یزدانی نابغه کشتی ایران و جهان داشته باشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سه افسانه درباره خواب که نباید باور کنید
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • ده‌‌روسی: جلوی بارسا برگشتیم، این‌بار هم می‌توانیم
  • باور‌ها و اعتقادات، روح اقتصاد یا بستر توسعه
  • کامران در وزن ۸۶ کیلوگرم؛ بشنوید و باور کنید
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال